esign

Husky Getaway

Book Nå
 • Sesong:
  9. OCT 20 – 26. MAR 21
 • Inkludert:
  Transport til og fra Tromsø Villmarkssenter, opplæring i hvordan du setter opp telt, overnatting i telt, nordlyskveld med guide, kjør din egen hundeslede, kos med hundene i hundegården, middag, frokost x 2 og lunsj, en overnatting på Ishavshotellet
 • Pris:
  Voksen: 4990 NOK
  Student/ungdom (13-17): 4491NOK
 • Start/Slutt: 15:30 Fredag- 15:00 Lørdag + Ishavshotellet inkludert fra Lørdag til Søndag
 • Oppmøte: 15:30 – 16:00, vi avtaler hentested i Tromsø
 • Ta med: Ullundertøy, varme sokker, votter, lue, skjerf/buff, solbriller (fra februar)
Book here

Dra på et eksklusivt natureventyr i vinter!

Den perfekte turen for deg som har lyst på en naturopplevelse utenom det vanlige, og samtidig utforske det rike kulturlivet Tromsø har å by på. En super pause fra hverdagens kjas og mas.

Husky Getaway går over 3 dager. Nyt synet av nordlyset som flammer over nattehimmelen og opplev en arktisk natt ute i telt, før du drar på hundesledetur i krystallklar luft. Deretter følger en overnatting på vakre Scandic Ishavshotell.

Dette har du i vente

Vi avtaler hentested i Tromsø, før turen går videre til Tromsø Villmarkssenter. Her møtes du av en guide som viser deg veien til teltplassen, hvor du lærer å sette opp telt på best mulig måte for vinterovernatting.

Etter at teltet er satt opp, begynner nordlysprogrammet. Det blir bål ute, mens guiden vår snakker om fysikk, fakta og myter rundt nordlyset. Middag serveres inne i gammen. Du får servert arktisk tapas til forrett, deretter en herlig bacalao, samt hjemmelaget sjokoladekake til dessert.

Morgenen etter venter en fartsfylt hundesledetur! Du lærer om Alaskan Husky og hva som gjør de til så fantastiske trekkhunder, og du får sele på ditt eget hundespann. Deretter bærer det ut på tur, hvor du får kjøre hundesleden selv. Ved retur til Villmarkssenteret venter det varm lunsj inne i gammen. Du får servert en herlig biđus, en tradisjonell samisk gryte som lages på reinsdyrkjøtt.

Når lunsjen er spist og du har latt inntrykkene etter hundesledeturen synke inn, går ferden videre Scandic Ishavshotell for en overnatting. Resten av helgen disponerer du selv. Tromsø er en levende by, rik på kultur og spennende aktiviteter. Den arktiske hovedstaden byr på opplevelser for enhver smak – uansett om du ønsker å slappe av, eller er ute etter litt mer fart og spenning!

Tilgjengelige helger for Husky Getaway :
2020: Oct 9-11, 23-25 / Nov 13-15, 20-22 / Dec 11-13  //
2021: Jan 8-10, 29-31 / Feb 12-14, 26-28 / Mar 12-14, 26-28