esign
 • Sesong:
  1. NOV 20 – 30. APR 21, Lørdager
 • Inkludert:
  Guiding, sjokoladekake, varm drikke, 1t30min på delt slede, hvis du ikke har-kjeledress og vintersko kan du låne hos oss.
 • Pris:
  Voksen: 990 NOK
  Student/ungdom (16-17): 891 NOK
 • Start/Slutt: 13:00-16:00
 • Oppmøte: 11:50 til 20. MARS/ 12:50 fra 27. MARS, Tromsø Villmarkssenter
 • Ta med: Varme klær til å ha under kjeledressen, hansker/votter og lue.
Book here

Kjør din egen hundeslede gjennom arktisk landskap!

Nå har du sjansen til å prøve deg som en ekte hundekjører, og lære om hundekjøringens spennende verden.

Ved ankomst til Villmarkssenteret blir du tatt godt imot av våre guider, som leverer ut vintersko og kjeledress hvis du trenger, slik at du holder deg god og varm.

Våre erfarne hundekjørere lærer deg hvordan du skal kontrollere hundespannet og styre sleden. Før du legger ut i løypa, setter du sammen ditt eget hundespann. Du tar hundene med til sleden, og lærer hvordan du seler på hundene. Når du er klar, tar våre entusiastiske hunder deg med på en uforglemmelig opplevelse!

Sleden deles av to passasjerer, der den ene kjører sleden og den andre sitter på. På halvveien bytter man, slik at den andre får kjøre.

En guidet tur gjennom hundegården og et besøk til valpene er inkludert i turen, samt bålkaffe og vår nydelige hjemmelagde sjokoladekake.

Det er ingen risiko forbundet med å dra på hundesledetur, men vil ikke anbefale/tillater ikke å kjøre sleden selv om du er gravid (ligger forholdene til rette, kan du sitte på i sleden). I enkelte perioder kan løypene bli humpete, så gi gjerne beskjed om du er gravid til din instruktør, så vil instruktøren se om forholdene er gode nok til at du kan ta turen. Turen tas på egen risiko. Om du ønsker, kan du booke om til en annen aktivitet.

Til info: Vi har 16 års aldersgrense på denne turen.
Er du gravid ta kontakt med oss på forhånd.