Gå til innhold

Husky Vandring

Book Nå
 • Sesong: 
  1. Juni – 31. August
  Tirsdager (ENG), torsdager (ENG), lørdager (NO+ENG)
  1. September – 31. Oktober
  Tirsdager (ENG), torsdager (ENG)
 • Inkludert: 
  Guide, 1.5 timer husky vandring, omvisning i hundegården og valpebesøk
 • Pris: 
  Voksen: 490 NOK
  Barn (6-14): 245 NOK
  Familiebillett (2 voksne + 2 barn): 1250 NOK
 • Start/Slutt:
  11:00/13:00
 • Oppmøte: 
  Tromsø Villmarkssenter
 • Ta med: 
  Vantette sko, uteklær
 • Ekstra: 
  Gummistøvler: 50 NOK
  Regntøy: 50 NOK
  Full sett: 90 NOK
Book nå

Elsker du hund og vakker natur? Bli med på tur med noen firebente turvenner og en av våre erfarne guider.

Å gå på tur er mer enn bare en utendørsaktivitet. Det er en flott måte å tømme hodet og sette ting i perspektiv. I den vakre arktiske villmarken rundt senteret vårt kan du nyte urørt natur, fordype deg i øyeblikket og lade batteriene.

Guiden vår tar deg og noen av våre energiske huskier ut på tur. Det er vanligvis én hund til tre-fire mennesker, siden hundene våre er sterke og vant med å trekke – det er anstrengende å holde dem i bånd. Vær forberedt på litt trening og mye hundekos! Etter vi er tilbake får du en omvisning i hundegården. Her forteller guiden alt om husky oppdrett og trening av løpshunder, hvordan vi lever med hundene på senteret vårt og hvordan vi tar vare på dem. En besøk til valpene er inkludert!

Turen går gjennom et myrlandskap, så ta med vanntette sko. Det er også mulig å leie sko og rengtøy fra oss. Siden den går gjennom kupert terreng, har vi satt aldersgrensen til 6 år. Hvis du reiser med yngre barn, vennligst ta kontakt med oss før du bestiller.

Ingen egen bil? Du kan ta buss 420 til Myrset eller ta kontakt med oss for a bestille transport (min. 1 dag før turen starter).